Wijn- en spijsavond Bailliage Entre Deux Villes, 3 mei 2018

Omdat we met een wat kleiner gezelschap zijn hebben Paul en Bea Geraedts ons uitgenodigd om de wijn- en spijsavond bij hun te laten plaatsvinden.
Een bijzonder mooi gebaar waar wij heel graag gebruik van maken.

MENU

Amuse met asperges (Nettie)
Wijn: Cava Mont Marçal Extremarium Reserva

\"\"\"\"

Op de huid gepocheerde zalm op een bedje van julienne gesneden groenten, met een saus obv  zelfgemaakte mayonaise (Paul) Wijn: De wijn is afkomstig uit de Achterhoek (wijngoed De Hennepe, Aalten), Uutbloaz’n, 2015 (op basis van de Mertzling druif)

\"\"\"\"

Een vijftal structuren van rode biet vergezeld van stukjes gerookte paling (Elly)
Wijn: Pinot Noir, gran reserva, 2015, Single Valley Lot, Valle de Casablanca, Valdivieso, Chili

\"\"\"\"

Truffelrisotto met sucade en rode wijnsaus (Sjaak)
Wijn: Rocca Maura, 2015, Lirac, Grenache/Syrah

\"\"\"\"

Lente-tompouce (Maureen)
Wijn: Moscato d’Asti

\"\"\"\"

Aangenaam gezelschap, serieuze gesprekken, mooie herinneringen, heerlijke gerechtjes en wijnen. Een bijzondere avond.
Bea en Paul hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.

Scroll naar boven