Omdat we met een wat kleiner gezelschap zijn hebben Paul en Bea Geraedts ons uitgenodigd om de wijn- en spijsavond bij hun te laten plaatsvinden.
Een bijzonder mooi gebaar waar wij heel graag gebruik van maken.
MENU
Amuse met asperges (Nettie)
Wijn: Cava Mont Marçal Extremarium Reserva
Op de huid gepocheerde zalm op een bedje van julienne gesneden groenten, met een saus obv zelfgemaakte mayonaise (Paul) Wijn: De wijn is afkomstig uit de Achterhoek (wijngoed De Hennepe, Aalten), Uutbloaz’n, 2015 (op basis van de Mertzling druif)
Een vijftal structuren van rode biet vergezeld van stukjes gerookte paling (Elly)
Wijn: Pinot Noir, gran reserva, 2015, Single Valley Lot, Valle de Casablanca, Valdivieso, Chili
Truffelrisotto met sucade en rode wijnsaus (Sjaak)
Wijn: Rocca Maura, 2015, Lirac, Grenache/Syrah
Lente-tompouce (Maureen)
Wijn: Moscato d’Asti
Aangenaam gezelschap, serieuze gesprekken, mooie herinneringen, heerlijke gerechtjes en wijnen. Een bijzondere avond.
Bea en Paul hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.