Jaarfeest 2017

Zaterdag 10 juni vierden we ons jaarfeest in Kasteel Daelenbroeck. Tijdens dit feest mochten we 2 bijzondere gasten verwelkomen, die als eregast in het zonnetje zijn gezet.

Het betreft de heer Istvan Veress uit Hongarije, die met enkele van onze bestuursleden de wijnreis naar zijn mooie thuisland aan het voorbereiden is.

Bijzonder was tevens de aanwezigheid van de ambassadeur van de Republiek Macedonië, Z.E. de heer Igor Popov. Beide heren kregen van onze president de bijbehorende versierselen aangereikt.

\"\"    \"\"

Onze algemeen penningmeester Anja de Bruijn kreeg de eredruif opgesteld voor haar bijzondere inzet gedurende enkele jaren t.b.v. onze vereniging. Cf. Fons van Leeuwen heeft in de loop der jaren een groot aantal functies vervuld binnen het NGW. Voor deze verdiensten heeft het bestuur besloten hem te benoemen tot erelid van het NGW.

\"\"   \"\"   \"\"

Het jaarfeest was een geslaagde bijeenkomst met enkele bevorderingen van leden die een opleiding tot officier of grand officier hebben afgerond; een geweldige masterclass onder leiding van Stan Beurskens gevolgd door de Foire aux Vins. Onder de muzikale begeleiding van Duo Difference volgde het avondprogramma.

 

Scroll naar boven