Maestricht

Welkom bij de afdeling Maestricht

Afdelingsbestuur:

Bailli: vacature
Secretaris: Marjo Bronckers-Soons
Penningmeester: Ron Randasche
Lid: Klaus Dylus, Harry Pallada, Erica Moonen

Proeflokaal:

De Luibe, Van Akenweg 15, 6218 HK Maastricht.


Beste wijnvriendinnen en wijnvrienden.

Van harte welkom op de site van de afdeling Maestricht van het Nederlands Genootschap van Wijnvrienden (NGW). Het Nederlands Genootschap van Wijnvrienden is opgericht in 1971 te Maastricht. Onze afdeling is dan ook de bakermat van het NGW. Momenteel heeft onze afdeling circa 50 actieve leden. Jaarlijks organiseren wij een achttal themaproeverijen, een prachtig nieuwjaarstreffen en in de maand juli een zomertreffen van 1 of 2 dagen. Bovendien kan men als lid van het NGW deelnemen aan de gemeenschappelijke activiteiten zoals de jaarvergadering en het jaarfeest, een festiviteit waar tal van buitenlandse genootschappen aanwezig zijn. Tevens organiseert het NGW jaarlijks een wijnreis naar een wijnland binnen Europa.

De core business van de afdeling Maestricht is met name het organiseren van onze maandelijkse themaproeverijen.

Enthousiast geworden en nieuwsgierig?

Kom dan gerust eens naar een van onze proeverijen. Ons proeflokaal de Luibe is gelegen aan de van Akenweg 15 in Maastricht. (Er is voldoende parkeergelegenheid)

Een verplicht lidmaatschap is niet onmiddellijk nodig, maar wij zijn er van overtuigd dat u na een paar proeverijen bijgewoond te hebben zich graag wilt aansluiten bij onze enthousiaste proefclub.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ondergetekende of met de secretaris.

Harry Pallada, Hussenbergstraat 72 te Geulle tel: 0433646136, hpallada@divinet.nl of
Erica Moonen, Spoorzoeker 43, 6466MD KERKRADE. ermo@xs4all.nl

Marjo Bronckers-Soons, Busschuttenpoort 13 B06, 6211WB Maastricht. tel:0433623247, secretaris, secretariaatngwmaastricht@gmail.com

Scroll naar boven