La Cinquième Patte

Welkom bij ‘La Cinquième Patte’

Onze Bailliage (afdeling) heeft globaal als ‘werkgebied’ Noordoost Brabant en Noord-Limburg. De gezelligheid en onderlinge verstandhouding staan, naast het verdiepen in de kennis van wijn en het genieten daarvan, bij ons hoog in het vaandel.

Bailliagebestuur:

Bailli: Harry Daudeij
Secretaris: Marcel Volleberg
Penningmeester: Anita Schrijvers

Proeflokaal:

MFC ’t Kruispunt, Kerkplein 6, Beugen


Maandelijks houden wij een proeverij van kwalitatief hoogwaardige en aparte wijnen op basis van een thema of verzorgd door een externe partij. Hiervan zijn er jaarlijks twee proeverijen “open”, dat wil zeggen ook toegankelijk voor niet-leden. Eenmaal per jaar organiseren wij een excursie of reis naar een wijnbedrijf of -gebied.

Daarnaast zijn er ook activiteiten waarbij de wijn-en-spijs combinaties de avond vullen zoals de Nieuwjaarsbijeenkomst, het Zomertreffen en het LCP Jaardiner.

LCP organiseert ook cursussen. Om kennis te maken met wijn is er de opstapcursus op SDEN-1 niveau van 3 avonden. Tevens wordt bij voldoende animo ook de Aspirant-officier, Officier en Groot Officier opleiding gegeven. Zie agenda voor reeds geplande cursusdata.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid een aantal proeverijen bij te wonen voordat u besluit om lid te worden van onze Bailliage.

Voor informatie of aanmelding als lid kunt u zich in verbinding stellen met onze secretaris Marcel Volleberg, e-mail: la5epatte@gmail.com

Scroll naar boven