Entre deux Villes

Welkom bij “Entre deux Villes”

Wij vinden het bijzonder leuk dat u de website van het NGW bezoekt. U bent hier misschien terecht gekomen omdat U, net als wij, liefhebber van wijn bent.

Wij zijn de afdeling Entre deux Villes, onderdeel van het NGW. We hebben 31 leden die uit de regio Weert – Roermond komen.

We hebben voor onze leden een heel gevarieerd jaarprogramma, bestaande uit proeverijen, een wijn-spijs avond,  nieuwjaarstreffen en een zomerfeest.  Daarnaast zijn er natuurlijk de activiteiten die door het Hoofdbestuur worden georganiseerd, zoals het jaarfeest en een wijnreis.

Binnen onze afdeling zijn er 2 facetten die ons binden. Natuurlijk is dat wijn en alles wat daarmee te maken heeft. Echter zeker zo belangrijk vinden wij de gezelligheid, de saamhorigheid.  En die komt tijdens elke bijeenkomst naar voren.

We vinden het ook leuk om andere activiteiten te organiseren. U moet dan denken aan een lunch, samen druiven plukken bij een Limburgse wijnboer, een bezoek aan een aspergeboerderij.

We willen onze leden boeien zodat ze zich thuis voelen bij onze afdeling. En wij doen dat net een beetje anders dan de andere afdelingen.

U bent van harte welkom om eens te komen kijken en samen met ons te genieten.

Ons bestuur kent de volgende personen:

Bailli:Nettie Ramaekers-Klompenemail: wnr@kpnmail.nl
Secretaris:Maureen Kimmel email: mauli2005@hotmail.com
Penningmeester:Sjaak Coxemail: sjaak.cox@home.nl
Ons proeflokaal:Grandcafé Bie de Tied in Kelpen-Oler
Scroll naar boven