15 januari Nieuwjaarstreffen Oost-Brabant

15 januari Nieuwjaarstreffen (verslag van Tineke Hermens)

 Op zondag 15 januari heeft NGW Oost-Brabant het nieuwe jaar geopend met een diner in ’t Heerenhuys in Geldrop. Bailli Agnes Haitsma heette iedereen welkom met een lekker glaasje Cava. Fijn dat we na de moeilijke Coronajaren nu weer, zo met elkaar bijeen konden komen. Helaas moest zij melden dat ons trouw lid Maria Jongen diezelfde dag was overleden. Maria was een positief en zorgzaam lid die ook samen met haar man Pieter veel jaren aanwezig was tijdens de wijnproeverijen en andere activiteiten. In december 2022 was ook Sjef Joosten, een ander trouw lid onder meer actief als penningmeester, overleden. Om beiden te herdenken werd er een minuut stilte gehouden.

Agnes gaf een korte terugblik op 2022 met een doorkijkje naar de activiteiten voor 2023. Ze verwelkomde Yvonne en Wil de Mul twee nieuwe leden. Daarna dankte ze Dick Jager, namens de leden voor zijn jarenlange inzet bij bestuurs- en commissietaken.

Met een toost op het nieuwe jaar werd het glas geheven en zijn we samen gaan genieten van een heerlijk diner met bijpassende Spaanse wijnen. Ondanks het verdrietige nieuws een mooie start van een nieuw jaar voor de wijnclub met allerlei leuke proeverijen in het vooruitzicht!

Onder enkele afbeeldingen die een impressie geven van een geslaagd Nieuwjaarsdiner.

Scroll naar boven